foto art3 valentijnsdag

Valentijnsdag tips van Care.com: Deel 3

Voor kinderen is Valentijnsdag een prachtige dag dat in het teken staat van zelfgemaakte kaarten, hartvormige chocolaatjes en alles wat maar te maken heeft met rozengeur en manenschijn. Maar als je ouder wordt, worden de dingen wel wat gecompliceerder. Met alle verwachtingen die men heeft op Valentijnsdag om te streven naar de perfecte date, is het onvermijdelijk dat bepaalde dingen juist misgaan.

Disastreuze Valentijnsdag verhalen

Voor kinderen is Valentijnsdag een prachtige dag dat in het teken staat van zelfgemaakte kaarten, hartvormige chocolaatjes en alles wat maar te maken heeft met rozengeur en manenschijn. Maar als je ouder wordt, worden de dingen wel wat gecompliceerder. Met alle verwachtingen die men heeft op Valentijnsdag om te streven naar de perfecte date, is het onvermijdelijk dat bepaalde dingen juist misgaan.

Geïnterviewde moeders doen een boekje open over hun meest gênante en rampzalige Valentijnsdag ervaringen.

Een vergissing in identiteit

Een liefdeskaart is vaak kostbaarder dan sieraden, zolang het maar vanuit het hart komt. Het was dan ook geen wonder dat Lisa Rosenberg, aangenaam verrast was toen zij een Valentijnskaart aantrof onder de ruitenwisser van haar auto. Het enige probleem echter was, dat de kaart geadresseerd was aan een zekere Amy, en niet aan Lisa.

Ziekenhuis romance

Na een plotselinge voedselvergiftiging en uitdroging belandde Ashley, samen met haar Valentijnsdate in het ziekenhuis, nadat ze iets verkeerds hadden gegeten in een Mexicaans restaurant. Gelukkig is de romantiek niet verloren gegaan. ,,We verbleven in dezelfde kamer, met onze bedden naast elkaar, op het infuus aangesloten en gaven allebei over in bed.” Als dat geen liefde is…

Een onverwacht cadeau

Op Valentijnsdag besloten Alyson Herzig en haar man om hun Valentijnsdiner te houden in hun pasgekochte huis, wat nog helemaal leeg stond. Nou ja, niet helemaal leeg. Ze troffen midden op de vloer van de badkamer een drol aan, met wc papier en al, die hoogstwaarschijnlijk door een van de aannemers is achtergelaten. Er was die avond van romantiek dan ook geen sprake, en dat is wel zo begrijpelijk als je iemand’s uitwerpselen moet opvegen.

Griep fondue

Toen Stephanie Giese, blogger van ‘Binkies & Briefcases’, nog volop aan het daten was met haar huidige echtgenoot, besloten ze voor Valentijnsdag naar een chique fondue restaurant te gaan. Helaas liep Stephanie de avond ervoor een nare griep op waardoor het meest romantische wat ze die avond kon uitbengen was: ,,Schat, breng me onmiddelijk naar huis voordat ik hier de boel onderkots.”

Praatjes vullen geen gaatjes

Zodra je een vrouw vertelt dat je een geweldige Valentijnsdag zult hebben, zal haar fantasie helemaal op hol slaan. Ze zal zich een uitgebreid diner voorstellen, een uitje bij het maanlicht en zelfs een romantische wandeling op het strand. Maar toen Allison Cooper, gedurende haar tijd op de middelbare school, de deur opendeed voor haar toenmalige vriendje, stond hij met lege handen voor de deur stond – niet eens een bosje bloemen – en had niks gepland. Niet bepaald romantisch.

De geest van Valentijnsdag

Rosenberg was buiten zinnen en bijzonder extatisch toen ze opeens 100 rode rozen voor haar deur aantrof. Totdat ze besefte dat ze niet afkomstig waren van haar vriend, maar van haar ex. Dus deed ze maar wat elke dame zou doen: ze doneerde de bloemen aan een verpleegtehuis.

Ijskoud

Op de middelbare school was het toppunt van populariteit om op Valentijnsdag op date te gaan met de coolste en stoerste jongen van school. Bunker was extreem enthousiast toen de hunk van de school haar mee uitvroeg op een Valentijnsdate. Maar ondanks zijn coolheid, wist de jongeman helaas niet hoe hij een meisje het hof moest maken. ,,Wat begon als een romantische avond in de lokale ijssalon, veranderde in een ramp toen hij al zijn luidruchtige vrienden had uitgenodigd om langs te komen.” Alle drukte en chaos werd Bunker te veel, en ze besloot uiteindelijk maar om haar moeder op te bellen om haar te komen ophalen. Moraal van het verhaal: Ga op Valentijnsdag niet naar de ijssalon met de “bad boy” van school; het enige wat je eraan overhoud is een bad date.

Wat is jouw meest rampzalige Valentijnsdag geweest? Laat het ons weten via een comment.

 Vond je dit artikel leuk? We horen graag wat je ervan vond
*

*