Kinderspullen opruimen

Knuffels, auto´tjes, lego, viltstiften, maar ook zelfgemaakte knutselwerkjes; naarmate je kinderen ouder worden, lijkt de hoeveelheid kinderspullen in huis zich alleen maar op te stapelen. En het liefst zou je alles willen bewaren. Tijd om eens flink op te ruimen! Maar hoe doe je dat, zonder dat kostbare herinneringen verloren gaan?

Huis & Tuin, Kinderen |

Algemene Voorwaarden enquête

algemene voorwaarden enquête ´dichte scholen en zomervakantie overbruggen´

Zomervakantie een ramp voor ouders?

Dichte scholen tijdens de vakantie: een ramp voor ouders? Hoe los jij dit ieder jaar op? Deel jouw trucs en ervaringen in onze korte poll. Dan vind je binnenkort de tips van andere ouders in ons magazine!

6 tips besparen kosten kinderopvang

Kinderopvang: we willen allemaal onze kinderen met een gerust hart achterlaten, maar wat gaat dat kosten? Lees onze tips over hoe je geld kunt besparen op kinderopvang.

Kinderen, Nieuwste Artikelen |

6 vuistregels voor een gezonde leefstijl

Over een gezonde leefstijl kan je oneindig veel informatie vinden. Zoveel dat je soms niet meer weet je moet beginnen. Wij hebben 6 basisprincipes voor je op een rijtje gezet. Hiermee maak je sowieso een goede start!

Kinderen |

Ontdek de wereld als Au Pair!

Heb je altijd al gedroomd van nieuwe landen ontdekken en nieuwe talen leren? Als au pair heb je de mogelijkheid om in het buitenland te wonen en te werken.

Ontdek Australië als Au Pair!

Waarom niet je tussenjaar als au pair in Australie doorbregen? Reizen voor weinig geld, verbeter je Engels, doe internationale ervaring op en veel meer.

Hoe kan ik leesplezier bij mijn kinderen wekken?

Het is misschien wel een van de moeilijkste uitdagingen voor ouders; je kinderen met plezier laten lezen. Hoe wek je dat leesplezier bij je kinderen? Deze handige tips zullen het leesniveau en het leesplezier van jouw kind opkrikken.

Kinderen, Nieuwste Artikelen, Tips van Care.com |

Facebook Actie Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden Actie Vrijdag 13de 2015

Een hond in het gezin?

Wanneer je voor het eerst jouw hond meeneemt naar huis, al helemaal wanneer je al kinderen hebt, zullen er zich wat moeilijkheden voordoen. Hoe kun je hier het beste mee omgaan en wat krijg je er voor terug?

Huisdieren, Nieuwste Artikelen, Tips van Care.com |

8 kleine veranderingen die uw onderneming kunnen helpen

Heeft u een zorg gerelateerd bedrijf, zoals bijvoorbeeld: een dagopvang, dierenopvang, of een ouderenopvang? Ondernemers zoals u zijn altijd op zoek naar manieren om te verbeteren. Vebeteringen binnen uw bedrijf hoeven niet altijd veel te kosten.

Nieuwste Artikelen, Werk & Leven |

10 dingen die veranderen als u een geschikte ouderen verzorger vindt

Wat gebeurd er met hun uw familielid op hun oude dag als er een nieuw persoon in hun leven treedt. Hier vindt u 10 dingen die kunnen veranderen.

Nieuwste Artikelen, Senioren, Tips van Care.com |

Valentijnsdag Algemene Voorwaarden

Valentijnsdag actie Algemene voorwaarden Deze actie (“Valentijnsdagactie“) is georganiseerd door Care.com Europe GmbH, Rotherstrasse 19, 10245 (“het bedrijf”). De actie zal starten op 13 februari, 2015 en eindigt op 15 februari, 2015.   Legaliteit Alle deelnemers die aan onze Valentijnsdagactie meedoen moeten 18 jaar of ouder zijn en tevens aan …  lesen 

25 ideeën voor een goedkope Valentijnsdate

… of voor alle andere dagen in het jaar

Verras je partner met een leuke, maar goedkope Valentijnsdate!
De beste ideeën vind je hier!

Nieuwste Artikelen, Tips van Care.com, Werk & Leven |

5 tips voor intieme Valentijnsmomenten

Valentijnsdag breekt bijna aan. Heb jij al gereserveerd, romantische cadeau’s gekocht, een leuke outfit uitgezocht en een babysitter geregeld? Maar is dit eigenlijk allemaal wel nodig voor een geslaagde Valentijn?

Nieuwste Artikelen, Tips van Care.com, Werk & Leven |

Hoe blijft mijn kind wél in bed liggen?

Als je dacht dat slaapproblemen alleen bij kleine kinderen voorkomt, heb je het goed mis. Gelukkig hebben wij wat tips om ervoor te zorgen dat je kind een keer wel gelijk gaat slapen.

Kinderen, Nieuwste Artikelen, Tips van Care.com |

Hoe los je slaapproblemen bij kinderen op?

Baby’s staan er niet om bekend dat ze lange slapers zijn. Hier vind je een aantal tips die jou kunnen helpen slaapproblemen bij jouw kind te herkennen en op te lossen.

Kinderen |

Hoe zorg je dat jouw kind doorslaapt?

Samen slapen met je kindje kan leuk zijn, en het stopt vaak het huilen. Maar er zijn ook andere manieren om te zorgen dat je kind heel de nacht doorslaapt en die vind je hier!

Kinderen, Nieuwste Artikelen, Tips van Care.com |

Geen verwende kinderen meer!

Verwende kinderen zijn niet makkelijk, dat weet iedereen! En rond de feestdagen kan dit nog wel eens de kerstsfeer verpesten. Het kerstfeest gaat immers om dankbaar zijn en om een andere geven.

Kinderen, Nieuwste Artikelen, Tips van Care.com |

Veilig door de sneeuw

Ieder jaar hopen we op een witte kerst, maar zijn we er eigenlijk wel klaar voor? Hier vind je een aantal tips hoe jij veilig en voorbereid de sneeuw kunt trotseren!

Nieuwste Artikelen, Tips van Care.com, Werk & Leven |

Het kerstdiner met de kinderen

Rond de kerst heb je al genoeg stress door alle voorbereidingen, dus hebben wij voor jou een aantal tips om je kinderen op een leuke manier bij het kerstdiner te betrekken.

Kinderen, Nieuwste Artikelen, Tips van Care.com |

mhp_feed

Sinterklaas heeft dezelfde schoenen als papa!

Sinterklaas vieren vinden kinderen vaak heel erg leuk en spannend; de kado’s en het lekkers.
Maar hoe om te gaan met ouder wordende kinderen en de echtheid van Sinterklaas… ?

Kinderen, Nieuwste Artikelen, Tips van Care.com |

Kunstige knutselwerkjes voor Sinterklaas!

Sinterklaas is weer in het land en dat betekent dat we ons van onze creatiefste kant kunnen laten zien. Leuke en eenvoudige surprise en knutseltips vind je hier!

Kinderen, Nieuwste Artikelen, Tips van Care.com |

Zelf de heerlijkste kruidnoten maken!

De echte Sinterklazen en pieterbazen onder ons bakken zelf hun kruidnootjes. Vind hier een heerlijk kruidnoten recept voor een geslaagde Sinterklaas!

Kinderen, Nieuwste Artikelen, Tips van Care.com |

Schoonmaken hoeft niet saai te zijn!

Iedereen wil natuurlijk leven in een schoon en opgeruimd huis, maar daarvoor moet het huishouden wel regelmatig worden gedaan. Iets dat vaak moet gebeuren, kun je maar beter zo leuk mogelijk maken, toch? Met de volgende 7 tips is schoonmaken voortaan niet saai meer.

Huis & Tuin, Nieuwste Artikelen, Tips van Care.com |

6 schoonmaaknachtmerries én oplossingen

Vergeet monsters onder het bed. Jouw monsters zitten in de keuken, de badkamer en de speelkamer – kortom overal in huis. Ze zijn niet enkel vies, vuil en chaotisch: ze zijn je schoonmaaknachtmerries!

Huis & Tuin, Nieuwste Artikelen, Tips van Care.com |

Het sollicitatiegesprek met een huishoudelijke hulp

Als je iemand wilt inhuren om je huis schoon te maken of the onderhouden, is het belangrijk dat je die persoon eerst leert kennen. Het gaat hier immers om je huis en je persoonlijke bezittingen.

Huis & Tuin, Nieuwste Artikelen, Tips van Care.com |

Creëer het zomerse gevoel in de herfst

Vind jij het nog te vroeg voor de herfst en laat je de zomer liever nog niet gaan? Met deze tips kun je nog even genieten van de “summer feeling” en op hetzelfde moment relax de herfst inluiden met je familie.

Huis & Tuin, Nieuwste Artikelen, Tips van Care.com, Werk & Leven |

Is jouw kind klaar voor zindelijkheidstraining?

Ziet het ernaar uit dat elk ander kind in de buurt al zindelijk is, behalve jouw kind? Raak niet in paniek! zindelijkheidstraining duurt bij sommige kinderen gewoon wat langer.

Kinderen, Nieuwste Artikelen, Tips van Care.com, Werk & Leven |

Childcareexample

6 tips voor het vertellen van griezel verhalen!

Halloween, de beste tijd van het jaar voor het vertellen van enge verhalen! Zijn jouw kinderen er klaar voor om lekker te griezelen? Hier vind je verschillende tips hoe je dit het beste aan kun pakken!

Kinderen, Nieuwste Artikelen, Tips van Care.com |

5 tips om de perfecte pompoen uit te kiezen

De herfst brengt een leuke tijd met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan de pompoen periode! Om optimaal voorbereid te zijn, moet je natuurlijk wel de juiste pompoen vinden om deze te bewerken voor bijvoorbeeld Halloween of om lekker op te eten.

Huis & Tuin, Kinderen, Nieuwste Artikelen, Tips van Care.com |

Halloween: Trick or treat?

We weten allemaal dat Halloween niet zo groot is in Nederland. Maar waarom? Halloween is zo’n leuk feest! Daarom hebben we hier voor jou een aantal goedkope en gemakkelijke kostuum tips voor je kinderen, zodat Halloween toch een groot feest kan worden!

Kinderen, Nieuwste Artikelen, Tips van Care.com, Werk & Leven |

test

Senioren: Gezond en actief zijn op leeftijd

Als je teveel rust, dan roest je. Dit kan zowel geestelijk als lichamelijk. Hier volgen verschillende ideeën en tips voor ouderenverzorgers of familieleden die op zoek zijn naar excursies, activiteiten en oefeningen met senioren.

Nieuwste Artikelen, Senioren, Tips van Care.com |

10 redenen om uit te kijken naar de herfst met de familie!

De bladeren veranderen in allerlei kleuren en vallen van de boom, herfst is in aantocht. Herfst is een geweldige periode en brengt gezelligheid met zich mee, zowel binnen- als buitenshuis. Hier vind je 10 herfst ideeën om met de familie te doen!

Kinderen, Nieuwste Artikelen, Tips van Care.com, Werk & Leven |

8 liefdeslessen van je huisdier

Vergeet de zogenaamde relatietips, je horoscoop en de wijze woorden van je familie. Er is één trouwe vriend in het gezin die over de beste liefdes adviezen beschikt; je huisdier. Honden en katten staan erom bekend dat zij onvoorwaardelijke liefde tonen en altijd voor hun baasje klaar staan.

Huisdieren, Nieuwste Artikelen, Tips van Care.com |

6 voornemens waarbij jouw huisdier je kan helpen

Geloof ons of niet, maar je hebt, zonder te weten, een goede vriend bij het realiseren van je goede voornemens, namelijk je eigen huisdier. Met hulp van jouw huisdier worden je voornemens realistischer dan dat je zou denken. Hier zijn 6 voornemens waarbij zowel jij als jouw huisdier van kunnen profiteren.

Huisdieren, Nieuwste Artikelen, Tips van Care.com |

Mama vriendschappen

Of je nu net verhuisd bent, je bent net moeder geworden of je hebt niet echt een hechte vriendengroep, hier zijn tips om nieuwe mensen te leren kennen en vrienden te maken.

Nieuwste Artikelen, Tips van Care.com, Werk & Leven |

Tips: Voorbereid terug naar school

De scholen zijn weer begonnen: chaotische roosters, veel huiswerk en stress! Omdat een schooljaar oneindig veel uitdagingen biedt, maar ook veel problemen met zich meebrengt, zijn hier tips om zo goed mogelijk het schooljaar te beginnen.

Kinderen, Nieuwste Artikelen, Tips van Care.com, Werk & Leven |

Zelf een familie kalender maken!

Dé manier om alle taken en activiteiten van het hele gezin overzichtelijk weer te geven. Vind hier een eenvoudig stappenplan en handige tips voor het maken van een familie kalender.

Kinderen, Nieuwste Artikelen, Tips van Care.com, Werk & Leven |

12 geheimen van een georganiseerd persoon

Zie je door de bomen het bos niet meer, heb je een overvolle agenda en geen tijd? Hier vind je tips waardoor je dagelijkse verplichtingen niet vergeet en het overzicht houdt.

Nieuwste Artikelen, Tips van Care.com, Werk & Leven |

10 tekenen dat je kind moe is

Vermoeidheidssymptomen bij baby’s en jonge kinderen.
Uitslapen of doorslapen – in bijna elke familie met jonge kinderen is dat hét thema van de dag. Maar hoe weet je wanneer je kind moe is en op welk moment je je kind het best naar bed kan brengen?

Kinderen, Nieuwste Artikelen |

101 dingen om te doen tijdens een vrij uurtje

Je houdt natuurlijk erg veel van je kinderen, maar ze zijn er altijd! Als ouder is het een cadeau om een uurtje voor jezelf te hebben. Vind nu een oppas en gun jezelf dat beetje ´me-time` (met onze oppastariefcalculator kun je uitrekenen hoeveel een oppas ongeveer kost). Maar wat ga je met die verworven vrije tijd doen? Hier maar liefst 101 ideeën!

Nieuwste Artikelen, Tips van Care.com, Werk & Leven |

export-3-Spalten