Huis & Tuin

Huis & Tuin

Meer interessante artikelen over huis & tuin

 • Schoonmaaktips met azijn die je nog niet kent

  Care.com Redactie23. June 2016 (0) Kommentar(e)
  Waarom dure merknaam schoonmaakmiddelen kopen als azijn een geweldig alternatief is? Lees hoe je voordeliger, milieuvriendelijk en gemakkelijker kunt schoonmaken!
 • Kinderspullen opruimen

  Care.com Redactie12. June 2015 (2) Kommentar(e)
  Knuffels, auto´tjes, lego, viltstiften, maar ook zelfgemaakte knutselwerkjes; naarmate je kinderen ouder worden, lijkt de hoeveelheid kinderspullen in huis zich alleen maar op te stapelen. En het liefst zou je alles willen bewaren. Tijd om eens flink op te ruimen! Maar hoe doe je dat, zonder dat kostbare herinneringen verloren gaan?
 • 7 tips voor plezier bij het schoonmaken

  bgrimes31. March 2015 (0) Kommentar(e)
  Talloze mensen maken gebruik van een huishoudelijke hulp die hen ondersteunt bij het schoonmaken van hun huis, tuin of helpen bij kleine klusjes.
 • 6 klussen die een huishoudelijke hulp niet hoeft te doen

  bgrimes31. March 2015 (0) Kommentar(e)
  Wat zijn de Do’s & Dont’s van een huishoudhulp? Lees hier wat u NIET tot de standaardtaken kunt rekenen voor een huishoudhulp.
 • De leukste knutseltips voor Pasen

  ydamsma19. March 2015 (1) Kommentar(e)
  Pasen: de perfecte gelegenheid om weer eens met je gezin om de tafel te gaan zitten en lekker te gaan knutselen. Deze knutseltips zijn leuk voor kinderen, maar ook zeker voor volwassenen. Bijkomend voordeel: met het resultaat breng je ook je huis in de paassfeer!
 • De beste paasrecepten

  gelskens19. March 2015 (0) Kommentar(e)
  Pasen is meer dan enkel chocolade eitjes. Vind hier enkele tips voor creatieve gerechtjes!
 • Schoonmaken hoeft niet saai te zijn!

  Care.com Redactie14. November 2014 (2) Kommentar(e)
  Iedereen wil natuurlijk leven in een schoon en opgeruimd huis, maar daarvoor moet het huishouden wel regelmatig worden gedaan. Iets dat vaak moet gebeuren, kun je maar beter zo leuk mogelijk maken, toch? Met de volgende 7 tips is schoonmaken voortaan niet saai meer.
 • 6 schoonmaaknachtmerries én oplossingen

  gelskens14. November 2014 (17) Kommentar(e)
  Vergeet monsters onder het bed. Jouw monsters zitten in de keuken, de badkamer en de speelkamer – kortom overal in huis. Ze zijn niet enkel vies, vuil en chaotisch: ze zijn je schoonmaaknachtmerries!
 • Het sollicitatiegesprek met een huishoudelijke hulp

  Care.com Redactie14. November 2014 (0) Kommentar(e)
  Als je iemand wilt inhuren om je huis schoon te maken of the onderhouden, is het belangrijk dat je die persoon eerst leert kennen. Het gaat hier immers om je huis en je persoonlijke bezittingen.
 • Creëer het zomerse gevoel in de herfst

  Care.com Redactie31. October 2014 (0) Kommentar(e)
  Vind jij het nog te vroeg voor de herfst en laat je de zomer liever nog niet gaan? Met deze tips kun je nog even genieten van de “summer feeling” en op hetzelfde moment relax de herfst inluiden met je familie.
 • 5 tips om de perfecte pompoen uit te kiezen

  Care.com Redactie17. October 2014 (0) Kommentar(e)
  De herfst brengt een leuke tijd met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan de pompoen periode! Om optimaal voorbereid te zijn, moet je natuurlijk wel de juiste pompoen vinden om deze te bewerken voor bijvoorbeeld Halloween of om lekker op te eten.
 • Tien tips voor feestelijk én veilig barbecueën

  ydamsma30. June 2014 (0) Kommentar(e)
  Wat is de zomer zonder lange barbecue-avonden met familie en vrienden? Vergeet echter niet om tijdens zulke barbecuesessies op de veiligheid te letten. Met onze tips organiseer je in een handomdraai een feestelijke barbecue, op een verantwoorde manier!
 • De tuin in met je kinderen

  Care.com Redactie15. June 2014 (1) Kommentar(e)
  Als volwassene zien we tuinieren vaak als een verplichting die hoort bij het hebben van een huis, maar voor kinderen kunnen klusjes in de tuin juist een avontuur zijn. En wat is er leuker dan met het hele gezin de tuin onder handen nemen? Met deze tips maak je van tuinieren een boeiende activiteit!
 • Hiermee verbruikt u energie in het huishouden

  gelskens25. April 2014 (0) Kommentar(e)
  Stofzuigen, bed opmaken, de hond wassen… er komt heel wat kijken bij het huishouden. Maar wat slorpt nu eigenlijk het meeste energie op?
 • 10 Tips om senioren te helpen verhuizen

  gelskens03. April 2014 (0) Kommentar(e)
  Verhuizen is nooit een makkelijke opdracht, zeker niet voor ouderen. Die kunnen het soms moeilijk vinden om hun oude omgeving achter te laten. Lees hier tien tips over hoe verhuizen makkelijker wordt.
 • De 8 beste schoonmaakgeheimen

  ydamsma27. March 2014 (4) Kommentar(e)
  Het is weer lente; tijd om je huis eens grondig schoon te maken! Je kunt hiervoor hulp inschakelen via Care.com, maar voor wie zelf aan de slag wil gaan geldt: neem deze acht adviezen in acht en schoonmaken wordt een stuk gemakkelijker!
 • 8 dingen die je niet mag vergeten als je gaat verhuizen

  aschouten28. February 2014 (0) Kommentar(e)
  Van het inhuren van een nieuwe oppas tot aan het coderen van verhuisdozen; houd de volgende belangrijke tips in het achterhoofd als je gaat verhuizen.
 • De 5 beste tips voor de voorjaarsschoonmaak

  bgrimes10. January 2014 (1) Kommentar(e)
  Na de winter heeft zich vaak veel viezigheid en stof in huis verzamelt. Wanneer het warmere seizoen aanbreekt, wordt het tijd voor een grondige voorjaarschoonmaak. Met de volgende 5 tips en trucs wordt uw voorjaarschoonmaak een stuk eenvoudiger.