47332_288461734608443_48368395_a

Cheepa – Tweedehands Winkel voor Kinderen!

Advertorial - Is de jas van je zoontje aan vervanging toe? Of ben je op zoek naar een leuk verjaardagskado voor je dochter? Koop eens tweedehands!

Dat kinderen duur zijn, weten ouders als geen ander. Naast alle vaste kosten en verplichtingen hebben baby’s en kinderen ook kleding en speelgoed nodig, een kinderwagen als ze klein zijn en een eigen fietsje als ze wat groter worden. Dit alles is vaak schreeuwend duur als je dit bij een speelgoedwinkel gaat kopen. Daarom is er nu Cheepa.nl, goede tweedehands spullen voor een goedkope prijs!

Hoe werkt Cheepa.nl?

Via Cheepa kun je de leukste spulletjes voor je kleintje kopen. Dit varieert van babyspeelgoed, babyfoons en kinderwagens tot aan tweedehands merkkleding en speelgoed als Playmobil en Lego. Voor de oudere leeftijden biedt Cheepa ook spelcomputers en spellen aan. En natuurlijk mogen ook leuke kinderfilms en kinderboeken niet ontbreken aan het assortiment. Dit alles is eenvoudig online te koop en online te betalen. Vervolgens krijg je het gekozen product of producten gemakkelijk thuisgestuurd.

Zeer duurzaam

Één van de belangrijkste doelstellingen van Cheepa is dat ze duurzaam opereren. Zo geven ze gebruikte spulletjes een tweede kans en bevorderen ze het hergebruik van spullen. Via de tweedehands winkel kun je precies zien in welke staat de spullen verkeren. Alles wordt volledig nagekeken en gecontroleerd. Zo weet je precies wat je koopt en kom je niet voor verrassingen te staan, wat je vaak wel hebt bij online marktplaatsen.

Ook het inkopen van speelgoed en kleding

Naast verkoop van spulletjes koopt Cheepa ook spullen in. Wil je je speelgoed verkopen, dan kun je via het online inkoopformulier je spullen aanbieden aan Cheepa. Vervolgens krijg je spoedig een bod en bij akkoord ben je direct van je spullen af. Dit gaat sneller dan ze individueel verkopen via een marktplaats en je hoeft geen afspraken te maken met mensen die spullen op komen halen.

Ook merkspullen en hip speelgoed

Wil je je kindje alleen het beste geven, dan kun je eens een kijkje nemen bij onze merkspulletjes. Het voordeel is dat de kwaliteit vaak net wat beter is en je kindje vaak geen verschil ziet of het nu tweedehands is of nieuw. Zo hebben we merkkleding van bijvoorbeeld Villa Happ, Feetje en Bakkaboe, luxe kinderwagens en speelgoed van merken als Little People, Vtech, Playmobil, Barbie en Lego.

Gevestigd en Etten-Leur

Naast een online webshop heeft Cheepa ook een pand in Etten-Leur, waarbij iedereen welkom is om spulletjes te verkopen en om spulletjes af te halen op afspraak. Op zaterdag tussen 11:00 en 17:00 zijn we geopend, dus kom gezellig eens langs. Bekijk ons ook op Facebook en Twitter!

ikks-warme-winterjas-met-capuchon--31playmobil-3458-graafmachine--31

 

 

 Vond je dit artikel leuk? We horen graag wat je ervan vond
*

*